27 february 2019, 10:30 views 12588
Codreanu promite că locuitorii de pe Dacia 4 vor avea curtea reparată
27 february 2019, 10:30 views 12588

Codreanu promite că locuitorii de pe Dacia 4 vor avea curtea reparată

După ce, ieri, mai mulți locuitori de pe str. Dacia 4 din sectorul Botanica al capitalei ne-au trimis la adresa redacției mai mult poze în care se văd gropi mari pe drumurile din interiorul ogrăzilor, astăzi primarul capitalei vine cu o promisiune.

Ruslan Codreanu spune că luna viitoare drumarii vor ajuge și pe această adresă, iar gropile vor fi reparate.

Acesta a spus că va face tot posibilul ca și scările care duc spre stația de troleibuz să fie incluse în lista lucrărilor de reparație.

"Adresa respectivă, curtea de bloc de pe Dacia nr. 4, este inclusă în programul privind reabilitarea curților de bloc. O să punem suplimentar și reparația scărilor. Lucrările vor începe la mijlocul lunii viitoare. În cadrul proiectului sînt bugetați 100 milioane de lei pentru iluminat public, parcări, scuaruri în fiecare sector și reparația drumurilor și trotuarelor. Listele au fost întocmite de pretorii de sector, după ce au consultat locatarii și în funcție de petițiile depuse la pretură", a spus Ruslan Codreanu pentru Noi.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1673
Populația:
10465 locuitori

Glodeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Glodeni. Amplasat în nord-vestul republicii, în lunca Prutului, oraşul Glodeni este situat la o distanţă de 168 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 10465 de locuitori. Prima menţiune documentară a satului Glodeni dateză din anul 1673.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.