26 november 2019, 11:30 views 4024
Viceprimarul Capitalei vrea să elimine „butkogradurile” din oraș (Video)
26 november 2019, 11:30 views 4024

Viceprimarul Capitalei vrea să elimine „butkogradurile” din oraș (Video)

Viceprimarul capitalei responsabil de Urbanism și Mobilitate Urbană, Victor Chironda, cere eliminiarea gheretelor amplasate pe străzile capitalei.

Acesta a solicitat viceprimarilor să evaluzeze situația chioșcurilor, în special a celor amplasate în raza instituțiilor de învățămînt și a celor publice.

„Domnilor pretori, știți care este situația cu gheretele amplasate în raza școlilor, grădinițelor, instituțiilor publice. Nu trebuie să vă explic ce trebuie de făcut, haideți să luăm măsuri. Reiese că eliminăm gheretele din toate parcurile, pentru că s-a terminat sezonul estival și conform dispoziției semnate de primarul interimar, trebuie să le eliminăm. Eliminăm gheretele care sînt utile în parcuri, au un aspect vizual plăcut cît de cît, în schimb le lăsăm pe acestea care arată oribil în străzi", a menționat viceprimarul, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei.

„Haideți să facem o evaluare a tuturor gheretelor și să eliminăm aceste butkograduri de pe străzi. Oamenii le văd și ei consideră că aceasta este problema gheretelor, nu cele 5-6 care vînd cafea în parc. sînt probleme acestea care stau în drum și vînd tot ce vrei, de la haine pînă la alte lucruri", a mai adăugat Chironda.

Pe de altă parte, primarul general a cerut să fie adoptată o concepție unică asupra subiectului gheretelor din capitală.

 


Source: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
854 locuitori

Cîietu este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cîietu și Dimitrova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Cantemir și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 854 de oameni. Satul Cîietu a fost menționat documentar în anul 1807.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.