24 november 2020, 14:00 views 3208
Noua rută de troleibuz de pe strada Albișoara: Ce itinerare sînt propuse
24 november 2020, 14:00 views 3208

Noua rută de troleibuz de pe strada Albișoara: Ce itinerare sînt propuse

Municipialitatea va institui o nouă rută de troleibuz ce va face legătura între sectorul Botanica - sectorul Buiucani și va circula pe strada Albișoara.

Acest lucru este necesar în contextul în care transport public pe această stradă nu există, a declarat Ion Ceban.

Astfel, pînă la sfîrșitul acestei săptămîni, RTEC urmează a prezenta propunerile care vor acoperi următoarele zone și străzi, după cum urmează:

1. Liviu Deleanu, Nicolae H. Costin, Albă Iulia, Vasile Lupu, Mihai Viteazu spre Albișoara cu întoarcere la str. A. Pușkin.

2. Cuza-Vodă, Burebista, Grădina Botanică, Muncești cu întoarcere la Grigore Vieru.

"Regia Transport Electric va modela aceste rute, iar intenția noastră este de a consulta opinia publică pînă în data de 15 ianuarie 2021. Avem nevoie de dezbateri pentru a stabili care dintre aceste rute ar fi mai convenabile pentru cetățeni", a declarat Ion Ceban.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , rută

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
458 locuitori

Crețoaia este un sat în componenţa comunei Ţînţăreni, raionul Anenii Noi. Satul Crețoaia este situat la o distanță de 12 km de orașul Anenii Noi, la 7 km de staţia de cale ferată Socoleni și la 24 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 458 de oameni. Satul Creţoaia a fost întemeiat în anul 1900.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.