22 november 2023, 15:00 views 1734
În capitală va avea loc un tîrg al locurilor de muncă
22 november 2023, 15:00 views 1734

În capitală va avea loc un tîrg al locurilor de muncă

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) va organiza la data de 30 noiembrie curent Tîrgul locurilor de muncă. Astfel, 50 de companii din industria alimentației publice, vînzări, bănci și finanțe, contabilitate, IT, imobiliare, sectorul public și din alte domenii de activitate vor prezenta peste două mii de locuri de muncă.

Potrivit ANOFM, persoanele vor putea interacționa cu angajatorii pentru a găsi locul de muncă potrivit și a afla ce este nou pe piața muncii sau în procesul de recrutare, transmite moldpres.

Tîrgul locurilor de muncă va avea loc la Palatul Republicii din capitală, str. Maria Cebotari, nr. 16, între orele 10.00-15.00. Intrarea este gratuită.

„Programul evenimentului include: facilitarea conexiunii dintre persoanele care sînt în căutarea unui loc de muncă, inclusiv refugiați din Ucraina, și companiile care oferă posturi de muncă; prezentarea conceptului de echipe mobile, care presupune deplasarea specialiștilor ANOFM în localitățile rurale pentru a informa și promova serviciile de ocupare; prezentarea și promovarea platformei ANOFM - www.angajat.md, unde angajatorii pot plasa funcțiile vacante, iar potențialii angajați pot depune dosarele pentru locurile vacante; sesiune despre activitatea de meșteșugar”, a precizat ANOFM.

Tîrgul locurilor de muncă este organizat de ANOFM, în colaborare cu PNUD Moldova, cu suportul financiar al Guvernului Elveției, Guvernului Japoniei, Fondului Organizației Națiunilor Unite pentru Securitate Umană, în parteneriat cu Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) și HEKS-EPER.

 

img23009377

Source: noi.md

Keywords:

tirg , locuri de muncă

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
281 locuitori

Novovladimirovca este un sat din cadrul comunei Bîcioc din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Novovladimirovca alcătuia 281 oameni în anul 2000. Satul Novovladimirovca a fost înființat în anul 1928.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.