REŢETA ZILEI: Castraveţi umpluţi cu carne de găină
Mod de preparare:
Castraveţii pregătiţi în prealabil, se taie în jumătate, se înlătură pulpa şi seminţele, astfel încît, să obţineţi nişte bărcuţe. Săraţi, puneţi umplutura. Înainte de a se servi ornaţi cu maioneză şi măsline.
Prepararea umpluturii: Treceţi carnea prin tocătorul de carne sau tăiaţi-o pai. Adăugaţi prazul tăiat, sarea, ardeiul şi căliţi totul la foc încet timp de 10-15 minute. Înainte să închideţi focul, puneţi usturoiul pisat şi verdeaţa tocată.
Ingrediente:
• 4 castraveţi mari,
• 2 linguri de maioneză,
• 4-5 măsline fără sîmburi.
Pentru umplutură:
• 100 g de file de carne de găină fiartă,
• ½ de tulpină de praz (partea albă),
• 2 linguri de ulei,
• 3 căţei de usturoi,
• sare,
• piper negru măcinat,
• 1 lingură de verdeaţă tocată.
- Молдова отмечает 10-летие либерализации визового режима
- Молдаванин скончался в США после того, как получил от полицейских удар электрошокером
- Хорошая новость для молдован в Испании
- "Транспортный безвиз" для грузовых перевозок: с кем договорилась Украина
- Отменен безвизовый режим с Республикой Эквадор
- Проекту Moldovenii.md 13 лет
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1570
- Populația:
- 1645 locuitori
Chipeşca este un sat şi comună din raionul Şoldăneşti. Chipeşca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 25 km de orașul Şoldăneşti și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1645 de oameni. Menționat documentar în 1570.
Comments
(0)