19 february 2016, 17:05 Moldovan reality views 7328
Evgheni Hudorojcov și Nadya Gudumak și-au împărtășit impresiile de la „Red Carpet” (Foto)
19 february 2016, 17:05 Moldovan reality views 7328

Evgheni Hudorojcov și Nadya Gudumak și-au împărtășit impresiile de la „Red Carpet” (Foto)

Recent, s-a încheiat expoziția internațională „Red Carpet" care a avut loc tocmai în Dusseldorf, Germania.

Cu această ocazie, cunoscuții designeri de modă, Evgheni Hudorojcov și Nadya Gudumak, și-au împărtășit impresiile în cadrul unei discuții fashion cu viitori creatori de colecții vestimentare. „A fost o experiență frumoasă și ne mândrim că am reușit să plecăm la expoziție cu colecții noi pe care le vom arată și la fashion show-urile din Republica Moldova. Noi eram printre cei mai pregătiți participanți, pentru că mulți au venit cu producție de fabrică. Cu toate acestea, chiar dacă eram concurenți, ni s-a oferit ajutor și un fier de călcat pentru a putea să aranjăm vestimentația.

Am încercat să promovăm nu doar creațiile noastre, ci și să reprezentăm Republica Moldova, servind pe cei prezenți la eveniment cu șampanie și ciocolate autohtone", a dezvăluit Nadya Gudumak.

Totodată, Evgheni Hudorojcov le-a explicat viitorilor designeri că pentru a deveni un brand cerut pe piața internațională, trebuie lumea să te cunoască ceea ce înseamnă că procesul de promovare a acestuia este unul de durată. „Prima dată când mergi să-ți prezenți o anumită colecție în cadrul unei expoziții, lumea prezintă doar interes pentru ceea ce faci, însă nimeni nu cumpără, a două oară când te văd, îți pot cumpăra o piesă dintr-o colecție de douăzeci, iar a treia oară deja ai posibilitatea să-ți faci clienți fideli", a precizat Evgheni.

De menționat că cei prezenți au aflat mai mult secrete despre cum trebuie să se prezinte la o expoziție de talie internațională, dar și cât de mult contează ca brandul să fie văzut pe piața internațională. Evenimentul s-a desfășurat la inițiativa fondatorilor Centrului de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIP House".

Source: zugo.md

Keywords:

Germania , haine , expoziție

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XIX
Populația:
1011 locuitori

Huluboaia este un sat şi comună din raionul Cahul. Huluboaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Cahul și la 210 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1011 oameni. Satul Huluboaia a fost înființat în a doua jumătatea a secolului XIX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.