29 march 2016, 14:15 Moldovan reality views 4987
Convorbirile ne vor costa mai scump!
29 march 2016, 14:15 Moldovan reality views 4987

Convorbirile ne vor costa mai scump!

În Republica Moldova, vor fi majorate tarifele pentru convorbiri telefonice către Rusia și alte țări din CSI și Europa.

Astfel, potrivit anunțului făcut de Orange Moldova, începându cu 29 aprilie, tariful pentru apelurile internaționale către țările incluse în zona 2 (Rusia), va fi de 4,4 lei / minut, iar către cele din Zona 3 (Europa (cu excepția Estoniei), CSI, Turcia, Israel) - 5.6 lei / minut, cu excepția apelurilor în roaming sau a numerelor cu tarif special (Premium).

Aceste tarife se vor aplica pentru toate abonamentele Orange. Schimbarea este cauzată de creșterea costurilor de interconectare, ca urmare a creșterii tarifelor de către operatorii acestor zone și deprecierea monedei naționale. Acum, apelurile către Rusia și România pentru abonații Orange costa 3,4 lei pe minut, prețul convorbirilor în Zona 3 este de 4,2 lei/min, potrivit Informarket.

Compania StarNet a anunțat că din 1 mai, majorarea tarifelor va fi valabile pentru apelurile internaționale către Europa și CSI, dar pentru țări ca Franța, Polonia, Bosnia și Herțegovina, Danemarca, Islanda, Norvegia și Mexic tarifele vor scădea.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

telefon , scumpire

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
48 locuitori

Piteşti este un sat din cadrul comunei Beştemac, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 48 de oameni. Satul Pitești a fost înființat în anul 1955.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.