22 february 2018, 16:35 Moldovan reality views 3344
Tarifele la gazele naturale vor fi micșorate
22 february 2018, 16:35 Moldovan reality views 3344

Tarifele la gazele naturale vor fi micșorate

Directorul general al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică a confirmat astăzi că există precondiții pentru micșorarea tarifelor la gazele naturale. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul Comisie economie, buget și finanțe care s-a întrunit astăzi în ședință.

Tudor Copaci susține că există premize pentru o micșorare de 15-20%:

„Toate datele ne arată că tariful urmează a fi micșorat. Cert e faptul că nu va fi o micșorare cu 40 sau 50% sau alte sume exorbitante".

Această micșorare, spune Copaci, este posibilă datorită deprecierii valutei naționale și micșorării prețului de import a gazelor naturale.

Amintim că, anterior, experții au declarat că există premise pentru ca tarifele, inclusiv la gazele naturale, să fie reduse.

Source: bani.md

Keywords:

tarife , gaz , micșorare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1796
Populația:
3523 locuitori

Chircăieşti este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Chircăieşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Chircăieşti este situat la o distanţă de 15 km de oraşul Căuşeni şi la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3523 de oameni. Satul Chircăieşti a fost întemeiat în anul 1796.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.