18 july 2018, 17:00 Moldovan reality views 6908
Rudelor moldoveanului decedat în SUA li se va acorda ajutor
18 july 2018, 17:00 Moldovan reality views 6908

Rudelor moldoveanului decedat în SUA li se va acorda ajutor

Guvernul va acorda tot suportul necesar familiei tînărului în vîrstă de 23 de ani, decedat în urma unui tragic accident rutier, în SUA, notează Noi.md.

Premierul Pavel Filip a cerut astăzi Ministerului de Externe să aloce familiei suma necesară de bani pentru a aduce corpul neînsuflețit al tînărului acasă.

„Rog Ministerul de Externe să ia legătura cu ambasada noastră din SUA și să vă implicați în cel mai direct mod, astfel încît să ajutați familia să-l aducă acasă. Este cu adevărat o tragedie și este cazul să ne implicăm", a spus premierul Pavel Filip.

Familia tînărului decedat a colectat deocamdată 14 mii de dolari din cele 20 de mii necesare, pentru a aduce corpul neînsuflețit al tînărului în țară. Accidentul s-a produs la 15 iulie curent. Bărbatul a fost strivit de o mașină care, din cauza vitezei mari, a derapat de pe drumul central, lovindu-l mortal pe tînăr.

Source: noi.md

Keywords:

SUA , ajutor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1555
Populația:
2063 locuitori

Trebisăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Trebisăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat pe malul stîng al rîului Draghişte. Satul Trebisăuţi se află la o distanţă de 7 km de oraşul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2063 de oameni. Satul Trebisăuţi este atestat documentar în anul 1555.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.