Go to section: Music
10 october 2013, 12:55 Music views 15359
10 october 2013, 12:55 Music views 15359

Un moldovean a trecut în semifinala concursului „Minuta Slavî” din Rusia

Foto: trm.md

Moldoveanul Ion Traistă a primit din partea juriului doi de „Da", fapt ce l-a plasat în semifinala concursului „Minuta Slavî", realizat de un post de televiziune din Federaţia Rusă, transmite trm.md.

„Particip la acest concurs pentru a apăra onoarea Republicii Moldova", a menţionat bărbatul în vîrstă de 67 de ani pentru 1tv.ru.

Moldoveanul nevăzător a spus că a învățat să cînte de la cei mai buni artişti. „Acum vreau să uimesc publicul", a subliniat el.

Ion Traistă a interpretat într-un mod deosebit melodia „O seară la Constanţa" şi a imitat sunetul saxofonului cu ajutorul unui instrument muzical, numit în unele regiuni ale ţării „ţuruiac".

La show-ul "Minuta Slavî" din acest sezon a participat şi Petru Loghin de 26 de ani, originar din Chişinău. El a interpretat cunoscutul cîntec „Jogi" de Panjabi MC şi va evolua în semifinala concursului de talente.

Source: trm.md

Keywords:

Rusia , moldovenii , show

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1500
Populația:
100 locuitori

Pocşeşti este un sat din cadrul comunei Donici, raionul. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 100 de oameni. Satul Pocșești a fost menționat documentar în anul 1500.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.