25 december 2012, 11:45 Kaleidoscope views 13926
25 december 2012, 11:45 Kaleidoscope views 13926

Cum poți afla cine te-a şters din lista de Facebook

Ai cont pe Facebook și vrei să-ți controlezi lista de prieteni, astfel încît să afli în cel mai scurt timp cine te-a şters din lista sau şi-a dezactivat contul?

Poți face asta cu ajutorul site-ului who.deleted.me care îţi arată cine te-a şters sau te-a adăugat pe Facebook în ultimele 30 de zile.

Pagina îţi mai oferă şi rapoarte asupra evoluţiei listei de prieteni pentru ultima lună, conform economica.net.  Tot ce trebuie să faci este să te loghezi cu contul de Facebook, iar informaţiile îţi apar automat fără să fie nevoie de instalarea unei aplicaţii în computer.

Facebook este  reţeaua de socializare cea mai populară din lume, cu peste un miliard de utilizatori.

Keywords:

internet

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
750 locuitori

Bădragii Vechi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Bădragii Vechi este unicul sat din comună. Satul este aşezat pe malul rîului la o distanță de 24 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 225 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 750 de oameni. Prima atestare documentară a localităţii o găsim într-un document din 13 februarie 1636.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.