20 september 2017, 15:30 Sport views 4965
Moldova va fi reprezentată de trei sportivi la turneul de taekwondo din Maroc
20 september 2017, 15:30 Sport views 4965

Moldova va fi reprezentată de trei sportivi la turneul de taekwondo din Maroc

Republica Moldova va fi reprezentată de trei sportivi, Aaron Cook, frații Stepan și Vadim Dimitrov, la turneul internațional de taekwondo G-4 de la Rabat (Maroc), au informat astăzi surse din cadrul Federației naționale de profil.

"Frații Dimitrov, însoțiți de primul lor antrenor Mircea Bețian, au plecat ieri la turneu. Aaron Cook va sosi la competiție din Marea Britanie. Toate cheltuielile legate de deplasare sînt suportate de Ministerul Tineretului și Sportului și Federație", a declarat astăzi pentru Agenție vicepreședintele Federației moldovenești de taekwondo, Valentin Conev.

Stepan Dimitrov este campion european (2014, Baku) și împreună cu fratele său, Vadim, s-a antrenat timp de 12 ani pînă în 2015 sub îndrumarea lui Mircea Bețian. Britanicul naturalizat Aaron a obținut anul curent cea mai mare performanță în sportul moldovenesc, medalia de bronz la Campionatul Mondial (Muju).

Turneul de la Rabat va începe mîine și se va încheia pe 24 septembrie.

Source: moldpres.md

Keywords:

turneu , taekwondo , sport

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
3585 locuitori

Şerpeni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Şerpeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Şerpeni este situat la o distanţă de 25 km de oraşul Anenii Noi şi la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3585 de oameni. Prima atestare documentară a localităţii datează dina nul 1517.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.