17 november 2013, 12:00 Sport views 6096
17 november 2013, 12:00 Sport views 6096

Rugby: Moldova învinge Germania


Foto: ipn.md

Selecţionata de rugby a Moldovei a făcut un pas important spre calificarea în grupa 1 A a Cupei Europei pe Naţiuni. Echipa antrenată de Sergiu Moţoc a învins sîmbătă, 16 noiembrie, Naţionala Germaniei, cu 30-15, transmite IPN.

„Haiducii” au fost conduşi pe finalul primei reprize cu 5-7, dar au plecat cu moralul bun la cabine după ce englezul naturalizat Greig Felston a transformat două lovituri. Eroul meciului a fost Oleg Prepeliţa, care a reuşit trei eseuri în partida cu Germania. Atacantul echipei Krasnyi Yar, Oleg Prepeliţa, este cel mai bun rugbist al ţării, fiind desemnat în acest sezon şi jucătorul numărul unu din campionatul Rusiei.

„Mulţumim spectatorilor pentru susţinere. Am promis că batem Germania şi am reuşit acest lucru", a declarat Veaceslav Titică, care a reuşit şi el un eseu în acest meci.

Moldova s-a apropiat la 4 puncte de liderul în acest moment al grupei 1B, Germania, care are un meci în plus disputat. „Haiducii” mai au de susţinut trei partide în grupă, cu Ucraina acasă şi cu Polonia şi Cehia în deplasare. Meciurile vor avea loc în primăvara anului viitor. În grupa 1A este promovată învingătoare grupei 1 B. 

Source: ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1453
Populația:
2407 locuitori

Şirăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Şirăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Şirăuţi este situat la o distanță de 3 km de oraşul Lipcani, 31 km de oraşul Briceni şi 250 km de  Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2407 oameni. Atestat documentar la 1453, satul Şirăuţi s-a aflat timp îndelungat în proprietatea mănăstirii Putna.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.