10 june 2021, 16:00 views 2044
Iarmaroacele agricole din Chișinău vor activa pînă la data de 31 octombrie
10 june 2021, 16:00 views 2044

Iarmaroacele agricole din Chișinău vor activa pînă la data de 31 octombrie

Primăria municipiului Chișinău a prelungit perioada de activitate a tîrgurilor agricole, amplasate în sectoarele orașului, pînă la data de 31 octombrie, transmite MOLDPRES.

Dispoziția de prelungire a tîrgurilor agricole a fost semnată de viceprimarul Olga Ursu. Măsura vine ca urmare a unei solicitări din partea Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare și preturii Botanica și a fost luată în scopul asigurării locuitorilor capitalei cu produse agricole și în susținerea producătorilor autohtoni.

Cele 25 de tîrguri agricole care activează în sectoarele municipiului Chișinău vor continua să activeze pînă la sfîrșitul lunii octombrie.

În dispoziția administrației locale a capitalei se specifică că atît comercianții, cît și vizitatorii iarmaroacelor agricole sînt obligați să respecte măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19.

Source: www.moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
61 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Dobrogea Veche, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la 9 km de orașul Sîngerei și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 61 de oameni. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1923.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.